Mėsą sumalame su vienu svogūnu ir česnaku, taip pat kartu permalame piene mirkintą batoną. Į faršą sudedame prieskonius ir gerai išminkome. Formuojame apvalius kotletus ir dedame į kepimo skardą, padarome viduj duobutes ir į jas įdedame susmulkinto svogūno, ant viršaus dedame po šaukštelį majonezo ir ant viršaus po gabalėlį sūrio. Kepame orkaitėje.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
2 česnakų
2 vienetai svogūnų
500 gramų kiaulienos kumpio
4 vienetai batono (piene išmirkytas, riekės)
3 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
šiek tiek lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą sumalame su vienu svogūnu ir česnaku, taip pat kartu permalame piene mirkintą batoną. Į faršą sudedame prieskonius ir gerai išminkome. Formuojame apvalius kotletus ir dedame į kepimo skardą, padarome viduj duobutes ir į jas įdedame susmulkinto svogūno, ant viršaus dedame po šaukštelį majonezo ir ant viršaus po gabalėlį sūrio. Kepame orkaitėje.