INGREDIENTAI:
- 500 gramų kiaulės faršo
- 3/5 stiklinės manų kruopų
- 200 gramų moliūgų
- 3 riekės batono
- 2 vienetai svogūnų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas saldžiosios paprikos
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas saliero stiebų
- 30 gramų sviesto
- 1 saujelė bazilikų
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 3 vienetai laurų lapų
- 2 vienetai juodųjų pipirų
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš faršo, mirkyto batono, manų, kiaušinio ir prieskonių su druska išminkyti mėsos masę.
- Smulkintas daržoves apkepti su druska ir prieskoniais sviete.
- Formuoti kotletus su įdaru, apvolioti džiuvėsiuose.
- Kepti orkaitėje apie 40 minučių.
Autorius: Regina
REKLAMA