Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti. Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti. Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti. Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą. Virti tol, kol suminkštės kopūstai. Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti. Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus. Skanaus!
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
5 kilogramai kopūstų
1 kilogramas morkų
250 mililitrų acto
500 mililitrų pomidorų padažo
3 valgomieji šaukštai druskos
250 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti. Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti. Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti. Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą. Virti tol, kol suminkštės kopūstai. Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti. Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus. Skanaus!