• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 kilogramai kopūstų
  • 1 kilogramas morkų
  • 250 mililitrų acto
  • 500 mililitrų pomidorų padažo
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 250 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti.
    Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti.
    Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti.
    Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą.
    Virti tol, kol suminkštės kopūstai.
    Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
    Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus.
    Skanaus!

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 5 kilogramai kopūstų
  • 1 kilogramas morkų
  • 250 mililitrų acto
  • 500 mililitrų pomidorų padažo
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 250 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą smulkiai supjaustyti, morkas sutarkuoti.
    Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti.
    Viską supilti į su morkomis sumaišytus kopūstus. Išmaišyti, išminkyti viską ir palikti per naktį pastovėti.
    Prieš dedant virti įmaišyti pomidorų padažą.
    Virti tol, kol suminkštės kopūstai.
    Dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
    Atvėsus laikyti šaltai ir šia mišraine galėsite mėgautis visus metus.
    Skanaus!

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų