• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas kopūstų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 500 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti sutrupintą maltą mėsą ir užpilti ant kopūstų. Pridėti pipirų, druskos ir gerai išmaišyti. Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopūstai suminkštės. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 kilogramas kopūstų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 500 mililitrų vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti sutrupintą maltą mėsą ir užpilti ant kopūstų. Pridėti pipirų, druskos ir gerai išmaišyti. Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopūstai suminkštės. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų