Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti sutrupintą maltą mėsą ir užpilti ant kopūstų. Pridėti pipirų, druskos ir gerai išmaišyti. Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopūstai suminkštės. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 kilogramas kopūstų
500 gramų kiaulės faršo
500 mililitrų vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti sutrupintą maltą mėsą ir užpilti ant kopūstų. Pridėti pipirų, druskos ir gerai išmaišyti. Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopūstai suminkštės. Skanaus!