INGREDIENTAI:
- 400 gramų bulvių
- 10 gramų cukraus
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 700 gramų kopūstų (troškinti)
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas laurų lapų (lapas)
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas pastarnokų
- 1 vienetas petražolių
- 1 vienetas salierų
- 100 gramų svogūnų
- šiek tiek druskos
- 40 gramų aliejaus
- 60 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Perplaukite grybus, pamirkykite ir pavirinkite, po to supjaustykite. Į troškintus kopūstus įpilkite dalį grybų nuoviro, cukrų ir patroškinkite. Į likusį grybų sultinį sudėkite pjaustytas bulves, užvirkite, sudėkite kopūstus, grybus, lengvai apkepintas morkas, salierą, svogūną ir virti kol produktai suminkštės. Patiekiant sriubą pabarstyti petražolėmis ir krapais.
REKLAMA