Kadangi visuomet verdu didelį puodą, visko dedu iš akies :) Nuluptas bulves susmulkiname ir beriame į sultinį (šį kartą tai buvo 2 kubeliai). Žalią kopūstą susmulkiname plonomis juostelėmis ir dedame į puodą su bulvėmis. Pavirus apie 15 min, dedame raugintus kopūstus ir šaldytas daržoves (itališka sriuba). Įmetame porą lauro lapų ir kelias riekeles marinuoto jelapeno griežinėlių. Kelis svogūnus ir tarkuotą nemažą morką pakepiname svieste, pabarstę "Vegeta", kol gražiai pagels. Pilame į puodą ir verdame apie 15 min. Paragaujame, jei trūksta druskos, įdedame. Patiekiame su grietine. Skanaus ;)
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių
šiek tiek kopūstų
2 vienetai laurų lapų
šiek tiek morkų
šiek tiek svogūnų
0.5 kilogramo raugintų kopūstų
2 vienetai sultinio (kubeliai)
šiek tiek daržovių (šaldytos (itališka sriuba))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kadangi visuomet verdu didelį puodą, visko dedu iš akies :) Nuluptas bulves susmulkiname ir beriame į sultinį (šį kartą tai buvo 2 kubeliai). Žalią kopūstą susmulkiname plonomis juostelėmis ir dedame į puodą su bulvėmis. Pavirus apie 15 min, dedame raugintus kopūstus ir šaldytas daržoves (itališka sriuba). Įmetame porą lauro lapų ir kelias riekeles marinuoto jelapeno griežinėlių. Kelis svogūnus ir tarkuotą nemažą morką pakepiname svieste, pabarstę "Vegeta", kol gražiai pagels. Pilame į puodą ir verdame apie 15 min. Paragaujame, jei trūksta druskos, įdedame. Patiekiame su grietine. Skanaus ;)