INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (sūdyti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (grūdeliai)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai obuolių
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 0.5 vieneto svogūnų
- 0.5 stiklinės majonezo
- šiek tiek druskos
- 300 gramų žuvies
- šiek tiek žalumynų (petražolės arba krapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį išvirti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens, įdėjus kelis juodųjų pipirų grūdelius. Atvėsinti, nuimti nuo kaulų, supjaustyti juostelėmis.
Agurką, pomidorus, nuvalytus obuolius ir pusę svogūno supjaustyti kubeliais.
Viską permaišyti, pagal skonį pabarstyti druska ir juodaisiais pipirais, užpilti majonezu, sumaišytu su garstyčiomis, pabarstyti žalumynais.
REKLAMA