Koldūnai iškepa labai minkšti, o padažas tiesiog sujungia visus ingredientus į nerealiai skanų patiekalą. Jei neturite grietinėlės virtuvėje, vietoj jos galite naudoti riebesnį pieną. Geriausia koldūnus kepti tokio dydžio formoje, kad koldūnai nebūtų vienas ant kito, tad jei gaminsite dvigubą porciją – naudokite dvi kepimo formas arba vieną didelę.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 450 gramų koldūnų
- 300 mililitrų grietinėlės (geriau riebios)
- 100 gramų fermentinio sūrio
- 50 mililitrų pieno
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
- 0.5 valgomojo šaukšto majonezo
- 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
- 1 žiupsnelis raudonosios paprikos milteliai
- 1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
- 1 žiupsnelis malto muskato
- šiek tiek aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų skaičius: 6
REKLAMA