Iš kiaušinio, vandens, miltų ir šiek tiek druskos užminkome tešlą. Žuvies filė sumalame. Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepiname su sviestu. Į paruoštą žuvies faršą dedame pakepintus svogūnus, pagardiname kvapiaisiais pipirais, druska ir trupučiu cukraus. Viską gerai išmaišome ir formuojame koldūnus. Skanaus.
Autorius: Vicky
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
160 gramų svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
3/4 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
600 gramų žuvies (filė)
šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš kiaušinio, vandens, miltų ir šiek tiek druskos užminkome tešlą. Žuvies filė sumalame. Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepiname su sviestu. Į paruoštą žuvies faršą dedame pakepintus svogūnus, pagardiname kvapiaisiais pipirais, druska ir trupučiu cukraus. Viską gerai išmaišome ir formuojame koldūnus. Skanaus.