Iš 3 kiaušinių, vandens, 1 šaukštelio druskos ir miltų užminkyti koldūnų tešlą. Nuvalyti ir nuplauti šaloto svogūnus, juos smulkiai supjaustyti ir lengvai pakepinti keptuvėje su sviestu. Įdėti smulkiai pjaustytų kietai virtų kiaušinių bei druskos. Plonai iškočioti tešlą, supjaustyti apskritimais ir įdaryti svogūnų bei kiaušinių įdaru. Virti apie 5-6 min. pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių. Patiekti su grietinės bei svogūnų padažu. Skanaus!
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
400 gramų svogūnų (šaloto)
3 vienetai kiaušinių
5 vienetai kiaušinių (kietai virti)
500 gramų kvietinių miltų
0.5 stiklinės vandens
1 druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš 3 kiaušinių, vandens, 1 šaukštelio druskos ir miltų užminkyti koldūnų tešlą. Nuvalyti ir nuplauti šaloto svogūnus, juos smulkiai supjaustyti ir lengvai pakepinti keptuvėje su sviestu. Įdėti smulkiai pjaustytų kietai virtų kiaušinių bei druskos. Plonai iškočioti tešlą, supjaustyti apskritimais ir įdaryti svogūnų bei kiaušinių įdaru. Virti apie 5-6 min. pasūdytame vandenyje, kol visi koldūnai iškyla į paviršių. Patiekti su grietinės bei svogūnų padažu. Skanaus!