Gaunasi 14 vaflių. Kokoso pieną pašildome vandens vonelėje ir sumaišome su sviestu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei kiaušiniais. Tuomet suberiame su kepimo milteliais bei kokoso drožlėmis sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą. Dedame šaukštu tešlą į vaflinę ir kepame vaflius. Iškeptus vaflius sudedame ant kepimo popieriaus lapelių. Patiekiame su medumi arba mėgstama uogiene. Gero apetito!
Autorius: Vitalija
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
340 gramų kvietinių miltų
400 gramų pieno (kokoso)
1 arbatinis šaukštelis druskos
100 gramų sviesto (ištirpintas)
2 valgomieji šaukštai kokosų (drožlės)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaunasi 14 vaflių. Kokoso pieną pašildome vandens vonelėje ir sumaišome su sviestu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei kiaušiniais. Tuomet suberiame su kepimo milteliais bei kokoso drožlėmis sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą tešlą. Dedame šaukštu tešlą į vaflinę ir kepame vaflius. Iškeptus vaflius sudedame ant kepimo popieriaus lapelių. Patiekiame su medumi arba mėgstama uogiene. Gero apetito!