• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulės išpjovos
  • 1/3 stiklinės klevų sirupas
  • 2 skiltelės česnakų (sutrinti)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai dižono garstyčios
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas, šviežias)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 2

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas kiaulės išpjovos
  • 1/3 stiklinės klevų sirupas
  • 2 skiltelės česnakų (sutrinti)
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai dižono garstyčios
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas, šviežias)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 2

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išpjovą ištrinti druska ir pipirais, apkepti įkaitintame aliejuje.
  2. Puodelyje sumaišyti klevų sirupą, garstyčias, smulkintą česnaką ir imbierą. Supilti į keptuvę ir kepti vis vartant, kol mėsa iškeps ir pasidengs sirupo glazūra.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų