• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 kilogramas kopūstų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas salierų
  • 300 gramų jautienos
  • 5 litrai vandens
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 stiklinė kečupo
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš jautienos mėsos išverdame sultinį. Verdame 2 valandas. Po to dedame tarkuotą salierą, morką, pjaustytus kopūstus. Verdame 15 min. Pabaigoje sudedam ketčupo, garstyčių, supjaustyto česnako, prieskonių, lauro lapų, aitrios paprikos. Prieš patikiant galima įdeti grietinės. Skanaus.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • 1 kilogramas kopūstų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas salierų
  • 300 gramų jautienos
  • 5 litrai vandens
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 stiklinė kečupo
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš jautienos mėsos išverdame sultinį. Verdame 2 valandas. Po to dedame tarkuotą salierą, morką, pjaustytus kopūstus. Verdame 15 min. Pabaigoje sudedam ketčupo, garstyčių, supjaustyto česnako, prieskonių, lauro lapų, aitrios paprikos. Prieš patikiant galima įdeti grietinės. Skanaus.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų