Šitas patiekalas nėra sudėtingas pasigaminti ir taip pat neužims daug laiko. Jeigu patinka galima dėti svogūno. Garnyrui tinka ryžiai su kiniškomis salotomis. Jeigu nesinori visų ingredientų kepti po vieną, galima šitą taisyklę apeiti ir kepti pirmiau mėsą, po to tik sudėti daržoves bei porus. Vištienos sultiniui puikiai tiks paruošti kubeliai iš parduotuvės.
REKLAMA
REKLAMA
INGREDIENTAI:
- 250 gramų vištos filė
- 1 vienetas geltonosios paprikos
- 1 vienetas žaliosios paprikos
- 1 vienetas porų
- 100 gramų marinuotų pievagrybių
- 1/8 litro vištienos sultinys
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 0.5 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis maltos ciberžolės
- 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
- Kepimui:
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą, daržoves, pievagrybius ir porus supjaustyti plonais griežinėliais ir viską atskirai po minutę pakepti su šaukštu aliejaus. Pagardinti prieskoniais.
- Krakmolą gerai išmaišyti su sultiniu, užvirinti ir pagardinti druska ir pipirais. Sukrėsti apkeptus grybus, daržoves, porus ir mėsą. Troškinį išmaišyti ir patiekti.
- Patiekti su ryžiais.
REKLAMA