Vištienos filė supjaustykite stambesniais gabalėliais. Česnaką susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintame aliejuje, po to suberkite vištienos gabaliukus. Ją kepinkite ant didelės ugnies kol apsitrauks balta plėvele. Tada ugnį sumažinkite ir suberikite šiaudeliais supjaustytas morkas. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės morkos. Pabaigoje įdėkite medų, prieskonius pagal skonį, druską ir užpilkite pomidorų padažu. Viską pakaitinkite iki virimo. Paruoštą vištieną užpilkite ant išvirtų ryžių. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
3 česnakų
0.5 valgomojo šaukšto medaus
3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
šiek tiek ryžių
1 vienetas vištos filė (krūtinėlė)
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustykite stambesniais gabalėliais. Česnaką susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintame aliejuje, po to suberkite vištienos gabaliukus. Ją kepinkite ant didelės ugnies kol apsitrauks balta plėvele. Tada ugnį sumažinkite ir suberikite šiaudeliais supjaustytas morkas. Viską troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės morkos. Pabaigoje įdėkite medų, prieskonius pagal skonį, druską ir užpilkite pomidorų padažu. Viską pakaitinkite iki virimo. Paruoštą vištieną užpilkite ant išvirtų ryžių. Skanaus!