• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 valgomojo šaukšto garstyčių
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek sūris
  • 200 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 8 valgomieji šaukštai grietinės
  • 500 gramų kumpio (virtas)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 valgomojo šaukšto garstyčių
  • 8 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek sūris
  • 200 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 8 valgomieji šaukštai grietinės
  • 500 gramų kumpio (virtas)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius kietai išvirti, atvėsinti, nulupti, perpjauti išilgai. Išimti trynius ir juos sutrinti su varške. Įdėti grietinės, garstyčių, įberti druskos, pipirų ir sumaišyti su 200 g smulkinto kumpio. Kiaušinių baltymų puseles pripildyti paruošta mase, aplieti majonezu. Įdarytus kiaušinius dėti į lėkštę. Iš likusio kumpio padaryti bures, persmeigti smeigtukais ir įsmeigti į kiaušinius, viršuje iš fermentinio sūrio padarytas vėlevėles. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų