Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir kiekvieną jų perpjaukite per pusę. Krevetes 3 min. pavirkite karštame pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir gerai susmulkinkite. Išimkite kiaušinių trynius ir sumaišykite su smulkintomis krevetėmis. Agurkus nulupkite ir susmulkinkite. Susmulkintus agurkus sumaišykite su krevetėmis bei tryniais, kečupu, majonezu, druska ir pipirais. Gautą masę dėkite į kiaušinių baltymų puseles ir viską papuoškite raudonaisiais ikrais bei petražolėmis. Skanaus.
Autorius: Giedrė
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
6 vienetai kiaušinių
1 valgomasis šaukštas majonezo
120 gramų krevečių be kevalo
šiek tiek druskos
šiek tiek ikrų (raudonieji)
1 arbatinis šaukštelis kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir kiekvieną jų perpjaukite per pusę. Krevetes 3 min. pavirkite karštame pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir gerai susmulkinkite. Išimkite kiaušinių trynius ir sumaišykite su smulkintomis krevetėmis. Agurkus nulupkite ir susmulkinkite. Susmulkintus agurkus sumaišykite su krevetėmis bei tryniais, kečupu, majonezu, druska ir pipirais. Gautą masę dėkite į kiaušinių baltymų puseles ir viską papuoškite raudonaisiais ikrais bei petražolėmis. Skanaus.