Kiaulienos išpjovą įpjauti išilgai. Iš vidurio išimti dalį mėsos, ištrinti pipirais, kalendra ir palaikyti šaldytuve 1 val. Išpjautą mėsos dalį sumalti. Obuolį ir slyvas supjaustyti, sudėti į maltą mėsą kartu su kiaušiniu. Grybus supjaustyti, apkepti ir taip pat sudėti į mėsos faršą. Viską sumaišyti. Ištaukti iš šaldytuvo kiaulienos išpjovą, sukimšti faršą, stipriai suvynioti su siūlu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1-1,5 val.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek kalendrų
1 vienetas obuolių
50 gramų slyvų (džiovintos)
1 vienetas kiaušinių
1 kilogramas kiaulės išpjovos
šiek tiek druskos
100 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos išpjovą įpjauti išilgai. Iš vidurio išimti dalį mėsos, ištrinti pipirais, kalendra ir palaikyti šaldytuve 1 val. Išpjautą mėsos dalį sumalti. Obuolį ir slyvas supjaustyti, sudėti į maltą mėsą kartu su kiaušiniu. Grybus supjaustyti, apkepti ir taip pat sudėti į mėsos faršą. Viską sumaišyti. Ištaukti iš šaldytuvo kiaulienos išpjovą, sukimšti faršą, stipriai suvynioti su siūlu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 1-1,5 val.