Į įkaitintą keptuvėje aliejų sudedame nedideliais gabalėliais supjaustytą kiaulieną ir apkepame porą minučių ant stiprios ugnies (kad neištekėtų mėsos sultys). Tuomet sumažiname ugnį, sudedame supjaustytą žiedais svogūną bei juostelėmis supjaustytas paprikas ir apkepame. Sudedame perskalautas po šaltu vandeniu raudonąsias pupeles, smulkiomis riekutėmis sukapotą česnaką, prieskonius (pagal skonį, bet turėtų būti aštrokas), truputį pakepiname ir supilame visą indelį pomidorų be odelių su sultimis (jei pomidorai nemaži, susmulkiname tiesiog keptuvėje). Šiek tiek patroškiname ir patiekalas paruoštas. Patiekiant apibarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu. Labai greitai ir skanu!
Į įkaitintą keptuvėje aliejų sudedame nedideliais gabalėliais supjaustytą kiaulieną ir apkepame porą minučių ant stiprios ugnies (kad neištekėtų mėsos sultys). Tuomet sumažiname ugnį, sudedame supjaustytą žiedais svogūną bei juostelėmis supjaustytas paprikas ir apkepame. Sudedame perskalautas po šaltu vandeniu raudonąsias pupeles, smulkiomis riekutėmis sukapotą česnaką, prieskonius (pagal skonį, bet turėtų būti aštrokas), truputį pakepiname ir supilame visą indelį pomidorų be odelių su sultimis (jei pomidorai nemaži, susmulkiname tiesiog keptuvėje). Šiek tiek patroškiname ir patiekalas paruoštas. Patiekiant apibarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu. Labai greitai ir skanu!