• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • 2 vienetai paprikų (raudonos)
  • 250 gramų pomidorų pastos (konservuoti be odelių)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos
  • 250 gramų konservuotų pupelių (raudonos)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į įkaitintą keptuvėje aliejų sudedame nedideliais gabalėliais supjaustytą kiaulieną ir apkepame porą minučių ant stiprios ugnies (kad neištekėtų mėsos sultys).
    Tuomet sumažiname ugnį, sudedame supjaustytą žiedais svogūną bei juostelėmis supjaustytas paprikas ir apkepame.
    Sudedame perskalautas po šaltu vandeniu raudonąsias pupeles, smulkiomis riekutėmis sukapotą česnaką, prieskonius (pagal skonį, bet turėtų būti aštrokas), truputį pakepiname ir supilame visą indelį pomidorų be odelių su sultimis (jei pomidorai nemaži, susmulkiname tiesiog keptuvėje).
    Šiek tiek patroškiname ir patiekalas paruoštas.
    Patiekiant apibarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu.
    Labai greitai ir skanu!

Autorius: Lillita

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • 2 vienetai paprikų (raudonos)
  • 250 gramų pomidorų pastos (konservuoti be odelių)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos
  • 250 gramų konservuotų pupelių (raudonos)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į įkaitintą keptuvėje aliejų sudedame nedideliais gabalėliais supjaustytą kiaulieną ir apkepame porą minučių ant stiprios ugnies (kad neištekėtų mėsos sultys).
    Tuomet sumažiname ugnį, sudedame supjaustytą žiedais svogūną bei juostelėmis supjaustytas paprikas ir apkepame.
    Sudedame perskalautas po šaltu vandeniu raudonąsias pupeles, smulkiomis riekutėmis sukapotą česnaką, prieskonius (pagal skonį, bet turėtų būti aštrokas), truputį pakepiname ir supilame visą indelį pomidorų be odelių su sultimis (jei pomidorai nemaži, susmulkiname tiesiog keptuvėje).
    Šiek tiek patroškiname ir patiekalas paruoštas.
    Patiekiant apibarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu.
    Labai greitai ir skanu!

Autorius: Lillita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų