INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai raugintų agurkų
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustykite į 5 dalis, išmuškite, pabarstykite druska bei pipirais. Susmulkintą svogūną pakepkite su aliejumi, tada sudėkite sutarkuotus arba smulkiai supjaustytus raugintus agurkus ir dar pakepkite.
Ant išmuštos mėsos dėkite įdaro ir susukite suktinukus. Kad jie neišsileistų, galą mėsos truputį įpjovę įkiškite į suktinuko vidų. Suktinukus apkepkite keptuvėje su aliejumi, po to sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens, įdėkite šaukštą grietinės ir troškinkite. Patiekite karštus su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
REKLAMA