Iškaulintą mėsą įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, maždaug per vidurį eilute išdėliojame slyvas ir susukame suktinį. Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame maždaug 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais)
šiek tiek laurų lapų
50 gramų slyvų (džiovintos)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (Itališkos žolelės)
1 kilogramas kiaulės karkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iškaulintą mėsą įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, maždaug per vidurį eilute išdėliojame slyvas ir susukame suktinį. Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame maždaug 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame.