• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • šiek tiek petražolių (smulkintas, šviežias)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulienos (šonkauliai)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, raudonėlis, bazilikai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • šiek tiek petražolių (smulkintas, šviežias)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 2 kilogramai kiaulienos (šonkauliai)
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, raudonėlis, bazilikai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šonkaulius supjaustome didesniais gabalais.

    Sumaišome pomidorų padažą, majonezą, smulkintą česnaką, pjaustytą svogūną ir prieskonius.

    Į masę dedame šonkauliukus ir marinuojame per nakt.

    Kepame grilyje apie 30 minučių.

    Rekomenduoju :)

Autorius: Petras

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų