INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1.5 kilogramo kiaulienos
- 125 mililitrai apelsinų sulčių
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos)
- 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruoškite mėsos marinatą: sutrinkite česnaką, įmaišykite druską, pipirus, apelsinų ir citrinų sultis, žievelę ir kuminą.
Susmulkinkite mėsą į nedidelius kubelius.
Užpilkite mėsą marinatu ir išmaišykite. Palikite mėsą šaltoje vietoje 12-18 valandų.
Kepkite grilyje.
Autorius: Kornelija
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1.5 kilogramo kiaulienos
- 125 mililitrai apelsinų sulčių
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
- 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos)
- 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruoškite mėsos marinatą: sutrinkite česnaką, įmaišykite druską, pipirus, apelsinų ir citrinų sultis, žievelę ir kuminą.
Susmulkinkite mėsą į nedidelius kubelius.
Užpilkite mėsą marinatu ir išmaišykite. Palikite mėsą šaltoje vietoje 12-18 valandų.
Kepkite grilyje.
Autorius: Kornelija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI