• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 kilogramo kiaulienos
  • 125 mililitrai apelsinų sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos)
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruoškite mėsos marinatą: sutrinkite česnaką, įmaišykite druską, pipirus, apelsinų ir citrinų sultis, žievelę ir kuminą.
    Susmulkinkite mėsą į nedidelius kubelius.
    Užpilkite mėsą marinatu ir išmaišykite. Palikite mėsą šaltoje vietoje 12-18 valandų.
    Kepkite grilyje.

Autorius: Kornelija

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 kilogramo kiaulienos
  • 125 mililitrai apelsinų sulčių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kumino (sėklos)
  • 1 valgomasis šaukštas citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruoškite mėsos marinatą: sutrinkite česnaką, įmaišykite druską, pipirus, apelsinų ir citrinų sultis, žievelę ir kuminą.
    Susmulkinkite mėsą į nedidelius kubelius.
    Užpilkite mėsą marinatu ir išmaišykite. Palikite mėsą šaltoje vietoje 12-18 valandų.
    Kepkite grilyje.

Autorius: Kornelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų