INGREDIENTAI:
- 400 mililitrų ananasų (konservuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir apdėkite svogūnu.
Mėsą užpilkite sojos padažu ir konservuotų ananasų antpilu. Marinuoti apie 6-8 valandas.
Kepti kepsnius grilyje kartu su konservuotais ananasų griežinėliais.
Autorius: Ana
INGREDIENTAI:
- 400 mililitrų ananasų (konservuoti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kepsnius įtrinkite druska, pipirais ir apdėkite svogūnu.
Mėsą užpilkite sojos padažu ir konservuotų ananasų antpilu. Marinuoti apie 6-8 valandas.
Kepti kepsnius grilyje kartu su konservuotais ananasų griežinėliais.
Autorius: Ana
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI