2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (ar kečupas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai sutarkuojame citrinos žievelę. Išspaudžiame citrinos sultis (~50 ml). Citrinų sultis sumaišome su žievele, sojos padažu, kečupu, imbieru ir kitais prieskoniais. Sudedame į marinatą 1,5-2 cm griežinėliais supjaustytą kiaulienos nugarinę. Marinuojame iki 4 val. Kiekvieną kepsnį apkepiname keptuvėje (kiekvieną pusę kepti 5-7 min). Po to supilti marinatą ir troškinti ~ 15 min.
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
1 arbatinis šaukštelis imbierų (džiovintas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
500 gramų kiaulienos (nugarinė)
150 mililitrų sojos padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos (ar kečupas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai sutarkuojame citrinos žievelę. Išspaudžiame citrinos sultis (~50 ml). Citrinų sultis sumaišome su žievele, sojos padažu, kečupu, imbieru ir kitais prieskoniais. Sudedame į marinatą 1,5-2 cm griežinėliais supjaustytą kiaulienos nugarinę. Marinuojame iki 4 val. Kiekvieną kepsnį apkepiname keptuvėje (kiekvieną pusę kepti 5-7 min). Po to supilti marinatą ir troškinti ~ 15 min.