Sudetinės dalys : Kiaulienos mentė be kaulo 500gramų ,svogūnas didelis 1 vienetas ,morkos 3 vienetai ,pomidorų padažas 150gramų ,vanduo. Gaminimas : Mėsą supjaustome vidutinio dydžio kubeliais,sudedame į verdantį vandenį ir verdame 20min. Tuo tarpu,kai mėsa verda,nulupame svogūną ir smulkiai supjaustome. Taip pat nuskutame morkas , nuplauname ir sutarkuojame. Išvirusią mėsą išgriebiame ir sudedame į gylią keptuvę ir įpilame stiklinę vandens (galima pilti tą patį nuovirą, kuriame virė mėsa). Sudedame morkas, svogūną, pipirus ir druską (pagal skonį). Uždengiame dangčiu ir verdame 10min. ant silpnos ugnies. Po 10min. supilame pomidorų padažą ir viska gerai išmaišome. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Autorius: Dovilė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulienos (mentė be kaulo)
150 gramų pomidorų padažo
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudetinės dalys : Kiaulienos mentė be kaulo 500gramų ,svogūnas didelis 1 vienetas ,morkos 3 vienetai ,pomidorų padažas 150gramų ,vanduo. Gaminimas : Mėsą supjaustome vidutinio dydžio kubeliais,sudedame į verdantį vandenį ir verdame 20min. Tuo tarpu,kai mėsa verda,nulupame svogūną ir smulkiai supjaustome. Taip pat nuskutame morkas , nuplauname ir sutarkuojame. Išvirusią mėsą išgriebiame ir sudedame į gylią keptuvę ir įpilame stiklinę vandens (galima pilti tą patį nuovirą, kuriame virė mėsa). Sudedame morkas, svogūną, pipirus ir druską (pagal skonį). Uždengiame dangčiu ir verdame 10min. ant silpnos ugnies. Po 10min. supilame pomidorų padažą ir viska gerai išmaišome. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!