Vaflių lakštus supjaustyti vienodo dydžio kvadratėliais. Smulkiai supjaustyti svogūną, sumaišyti su faršu, įdėti druskos, pipirų (pagal skonį) ir išminkyti. Vaflius vienu sluoksniu pertepti faršu. Išplakti kiaušinius, sudėti miltus bei majonezą ir viską gerai išmaišyti. Perteptus vaflius apvolioti tešloje ir kepti įkaitintoje keptuveje ant silpnos ugnies, uždengus dangčiu. Apskrudusius apversti, bet dangčio nebedengti. Tiekiama su grietine ar pomidorų padažu. Skanaus!
Autorius: Dovilė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas svogūnų
400 gramų kiaulės faršo
3 vienetai kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
3 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
4 vienetai vaflių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vaflių lakštus supjaustyti vienodo dydžio kvadratėliais. Smulkiai supjaustyti svogūną, sumaišyti su faršu, įdėti druskos, pipirų (pagal skonį) ir išminkyti. Vaflius vienu sluoksniu pertepti faršu. Išplakti kiaušinius, sudėti miltus bei majonezą ir viską gerai išmaišyti. Perteptus vaflius apvolioti tešloje ir kepti įkaitintoje keptuveje ant silpnos ugnies, uždengus dangčiu. Apskrudusius apversti, bet dangčio nebedengti. Tiekiama su grietine ar pomidorų padažu. Skanaus!