• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 150 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų kiaulės prandinės
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 stiklinė sultinio (kiaulienos ar jautienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome gabaliukais ir apibarstome prieskoniais.
    Ištirpiname gilioje keptuvėje ar puodelyje sviestą ir pakepiname svogūnus.
    Supilame vyną, sultinį, sudedame lauro lapus, prieskonių pagal skonį ir verdame, kol skysčio sumažėja per pusę (10 min.).
    Išgriebiame svogūnus ir lauro lapus (lieka tik skystis). Supilame grietinėlę, sudedame slyvas ir verdame, kol pradeda tirštėti. Po to sudedame mėsą ir verdame apie 10 minučių.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 150 gramų slyvų (džiovintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų kiaulės prandinės
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 stiklinė sultinio (kiaulienos ar jautienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome gabaliukais ir apibarstome prieskoniais.
    Ištirpiname gilioje keptuvėje ar puodelyje sviestą ir pakepiname svogūnus.
    Supilame vyną, sultinį, sudedame lauro lapus, prieskonių pagal skonį ir verdame, kol skysčio sumažėja per pusę (10 min.).
    Išgriebiame svogūnus ir lauro lapus (lieka tik skystis). Supilame grietinėlę, sudedame slyvas ir verdame, kol pradeda tirštėti. Po to sudedame mėsą ir verdame apie 10 minučių.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų