Užkaisk vandenį įdėk į jį druskos ir palauk kol užvirs. Tada sumesk šoninės gabaliukus ir pavirink 1 valandą. Išvirusią šoninę pakepink keptuvėje su daržovėmis , alyvuogių aliejumi ir vorčesterio padažu. Tada kai viskas gražiai apkeps sudėk į didelę lėkštę ir apibarstyk prieskoniais.
Autorius: Viltė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus
0.5 kilogramo kiaulės šoninės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
1 vienetas daržovių (šaldytos, pakeliais)
šiek tiek padažo ("Vorčesterio")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užkaisk vandenį įdėk į jį druskos ir palauk kol užvirs. Tada sumesk šoninės gabaliukus ir pavirink 1 valandą. Išvirusią šoninę pakepink keptuvėje su daržovėmis , alyvuogių aliejumi ir vorčesterio padažu. Tada kai viskas gražiai apkeps sudėk į didelę lėkštę ir apibarstyk prieskoniais.