• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek rozmarino
  • 2 saujos slyvų (džiovintos)
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės (ar kumpis)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą įtrinti druska, prieskoniais, apšlakstyti aliejumi, iš visų pusių įtrinti garstyčiomis. Reikėtų mažiausiai pusė paros palaikyti šaldytuve. Prieš pradėdami kepti, reikia pasiruošti bulves: apie 7 minutes apvirti bulves pasūdytame vandenyje. Mėsą dėti į 200 0C orkaitę ir kepti apie pusvalandį. Tuomet šalia mėsos dėti pavirtas bulves ir slyvas. Kepti dar pusvalandį.

    Skanaus :)

    Šį receptuką radau Nomedos knygoje. Be galo patiko mūsų šeimynai, tad siūlau ir jums pasigaminti.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek rozmarino
  • 2 saujos slyvų (džiovintos)
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės (ar kumpis)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą įtrinti druska, prieskoniais, apšlakstyti aliejumi, iš visų pusių įtrinti garstyčiomis. Reikėtų mažiausiai pusė paros palaikyti šaldytuve. Prieš pradėdami kepti, reikia pasiruošti bulves: apie 7 minutes apvirti bulves pasūdytame vandenyje. Mėsą dėti į 200 0C orkaitę ir kepti apie pusvalandį. Tuomet šalia mėsos dėti pavirtas bulves ir slyvas. Kepti dar pusvalandį.

    Skanaus :)

    Šį receptuką radau Nomedos knygoje. Be galo patiko mūsų šeimynai, tad siūlau ir jums pasigaminti.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų