Mėsą įtrinti druska, prieskoniais, apšlakstyti aliejumi, iš visų pusių įtrinti garstyčiomis. Reikėtų mažiausiai pusė paros palaikyti šaldytuve. Prieš pradėdami kepti, reikia pasiruošti bulves: apie 7 minutes apvirti bulves pasūdytame vandenyje. Mėsą dėti į 200 0C orkaitę ir kepti apie pusvalandį. Tuomet šalia mėsos dėti pavirtas bulves ir slyvas. Kepti dar pusvalandį.
Skanaus :)
Šį receptuką radau Nomedos knygoje. Be galo patiko mūsų šeimynai, tad siūlau ir jums pasigaminti.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
1 kilogramas bulvių
šiek tiek rozmarino
2 saujos slyvų (džiovintos)
1 kilogramas kiaulės prandinės (ar kumpis)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą įtrinti druska, prieskoniais, apšlakstyti aliejumi, iš visų pusių įtrinti garstyčiomis. Reikėtų mažiausiai pusė paros palaikyti šaldytuve. Prieš pradėdami kepti, reikia pasiruošti bulves: apie 7 minutes apvirti bulves pasūdytame vandenyje. Mėsą dėti į 200 0C orkaitę ir kepti apie pusvalandį. Tuomet šalia mėsos dėti pavirtas bulves ir slyvas. Kepti dar pusvalandį.
Skanaus :)
Šį receptuką radau Nomedos knygoje. Be galo patiko mūsų šeimynai, tad siūlau ir jums pasigaminti.