INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 6 česnakų
- 4 valgomieji šaukštai garstyčių
- 600 gramų kiaulienos
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių.
Kiaulieną supjaustyti, padaužyti, aptepti garstyčiomis.
Sumaišyti prieskonius, česnakus, druską ir aliejų, aptepti mišiniu mėsą.
Tada mėsą sudėti į gilų kepimo indą, uždengti folga.
Kepti apie 30 min.
Autorius: Skaiva
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 6 česnakų
- 4 valgomieji šaukštai garstyčių
- 600 gramų kiaulienos
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 220 laipsnių.
Kiaulieną supjaustyti, padaužyti, aptepti garstyčiomis.
Sumaišyti prieskonius, česnakus, druską ir aliejų, aptepti mišiniu mėsą.
Tada mėsą sudėti į gilų kepimo indą, uždengti folga.
Kepti apie 30 min.
Autorius: Skaiva
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI