• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (švieži, arba džiovinti, smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • 0.5 litro jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite mėsą 2 cm griežinėliais. Sumaišykite marinatui skirtus visus kitus produktus. Mėsą sudėkite į dėžutę su dangčiu, užpilkite marinatu ir uždengtą palikite šaldytuve parai. Retkarčiais mėsą apverskite. Prieš kepdami, nusausinkite mėsos paviršių, įtrinkite druska bei pipirais ir kepkite kepsninėje 10 - 15 min.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 0.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (švieži, arba džiovinti, smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • 1 kilogramas kiaulienos
  • 0.5 litro jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite mėsą 2 cm griežinėliais. Sumaišykite marinatui skirtus visus kitus produktus. Mėsą sudėkite į dėžutę su dangčiu, užpilkite marinatu ir uždengtą palikite šaldytuve parai. Retkarčiais mėsą apverskite. Prieš kepdami, nusausinkite mėsos paviršių, įtrinkite druska bei pipirais ir kepkite kepsninėje 10 - 15 min.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų