0.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (švieži, arba džiovinti, smulkinti)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
1 valgomasis šaukštas garstyčių
1 kilogramas kiaulienos
0.5 litro jogurto (natūralus)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite mėsą 2 cm griežinėliais. Sumaišykite marinatui skirtus visus kitus produktus. Mėsą sudėkite į dėžutę su dangčiu, užpilkite marinatu ir uždengtą palikite šaldytuve parai. Retkarčiais mėsą apverskite. Prieš kepdami, nusausinkite mėsos paviršių, įtrinkite druska bei pipirais ir kepkite kepsninėje 10 - 15 min.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
0.5 valgomojo šaukšto čiobrelių (švieži, arba džiovinti, smulkinti)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas medaus (skystas)
1 valgomasis šaukštas garstyčių
1 kilogramas kiaulienos
0.5 litro jogurto (natūralus)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite mėsą 2 cm griežinėliais. Sumaišykite marinatui skirtus visus kitus produktus. Mėsą sudėkite į dėžutę su dangčiu, užpilkite marinatu ir uždengtą palikite šaldytuve parai. Retkarčiais mėsą apverskite. Prieš kepdami, nusausinkite mėsos paviršių, įtrinkite druska bei pipirais ir kepkite kepsninėje 10 - 15 min.