• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų agurkų (sūdyti)
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 300 gramų krevečių be kevalo (didelės)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetes perpjauti išilgai per pusę, truputėlį pamušti. Pasūdyti, papipirinti, palaikyti 20 minučių.
    Kiaušinį išplakti, įdėti druskos.
    Krevetes pamirkyti į plaktą kiaušinį, į džiūvėsėlių bei miltų mišinį, ir apkepinti aliejuje, kol pasidengs auksine plutele.
    Agurkus supjaustyti griežinėliais arba riekelėmis.
    Lėkštėje krevetes išdėlioti pramaišiui su agurkais, pabarstyti smulkintais krapais, papuošti citrinos griežinėliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų