• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų (švieži)
  • 500 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 0.5 vieneto sultinio (grybų, kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šviežias voveraites gerai nuplauname ir susmulkiname, bet ne per smulkiai - maži grybukai tegul lieka nesmulkinti. Keptuvėje ištirpdyti sviestą ir kepinti voveraites, kol išgaruos jų sultys. Tuomet dėti grietinę, smulkintus šviežius krapus, įtrupinti pusę kubelio grybų sultinio ir uždengus dangčiu patroškinti dar keletą minučių. Jeigu trūksta sūrumo, pagal skonį padruskinkite. Skaniausia valgyti su virtomis šviežiomis bulvėmis. Tinka ir kaip garnyras prie mėsos.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų (švieži)
  • 500 gramų voveraičių
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 0.5 vieneto sultinio (grybų, kubelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šviežias voveraites gerai nuplauname ir susmulkiname, bet ne per smulkiai - maži grybukai tegul lieka nesmulkinti. Keptuvėje ištirpdyti sviestą ir kepinti voveraites, kol išgaruos jų sultys. Tuomet dėti grietinę, smulkintus šviežius krapus, įtrupinti pusę kubelio grybų sultinio ir uždengus dangčiu patroškinti dar keletą minučių. Jeigu trūksta sūrumo, pagal skonį padruskinkite. Skaniausia valgyti su virtomis šviežiomis bulvėmis. Tinka ir kaip garnyras prie mėsos.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų