INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 400 gramų pupelių (konservuotos, raudonosios)
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 5 vienetai juodos duonos (riekės)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 150 gramų sūris
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Duoną supjaustykite kubeliais ir paskrudinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Raudonąjį svogūną su česnako skiltelėmis susmulkinkite ir pakepinkite truputyje aliejaus. Fermentinį sūrį supjaustykite bubeliais (0,8 cm : 0,8 cm). Viską sumaišykite su majonesu ir pagardinkite prieskoniais.
Autorius: Lijana M.
REKLAMA