Lengvai paruošiamas rudens užkandis. Galima valgyti su padažu.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas cukinijos (nedidelės)
- 2 vienetai kiaušinių
- 5 valgomieji šaukštai prieskonių
- 4 valgomieji šaukštai miltai
- 1 valgomasis šaukštas saldžiosios paprikos miltelių
- šiek tiek aliejaus
- Padažui:
- 5 valgomieji šaukštai majonezo
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 1 skiltelė česnakų
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Cukinija supjaustoma 0,5 cm storio griežinėliais. Griežinėliai apibarstomi vegeta ir paprikos milteliais.
- Kiaušinis išplakamas. Cukinijos griežinėliai mirkomi kiaušinio plakinyje, apvoliojami miltuose ir kepami keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškepti dedami ant servetėlės, kad susigertų riebalai.
- Majonezas ir pomidorų padažas sumaišomas indelyje. Česnakas įspaudžiamas į padažą ir viskas gerai išmaišoma.
- Cukinijos valgomos dar šiltos su padažu. Skanaus!
REKLAMA