Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir sutrintu česnaku. Apiberkite vištieną rozmarinu, apipilkite aliejumi ir citrinos sultimis. Marinuokite 2-4 valandas. Po to kepkite grilyje ar orkaitėje (200 laipsnių, apie 1 valandą).
Autorius: Sabina
INGREDIENTAI:
6 česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis rozmarino (smulkintas)
1 kilogramas vištienos sparnelių
1.5 arbatinio šaukštelio druskos
10 valgomųjų šaukštų aliejaus
0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir sutrintu česnaku. Apiberkite vištieną rozmarinu, apipilkite aliejumi ir citrinos sultimis. Marinuokite 2-4 valandas. Po to kepkite grilyje ar orkaitėje (200 laipsnių, apie 1 valandą).