• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino (smulkintas)
  • 1 kilogramas vištienos sparnelių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir sutrintu česnaku.
    Apiberkite vištieną rozmarinu, apipilkite aliejumi ir citrinos sultimis.
    Marinuokite 2-4 valandas.
    Po to kepkite grilyje ar orkaitėje (200 laipsnių, apie 1 valandą).

Autorius: Sabina

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino (smulkintas)
  • 1 kilogramas vištienos sparnelių
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 10 valgomųjų šaukštų aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir sutrintu česnaku.
    Apiberkite vištieną rozmarinu, apipilkite aliejumi ir citrinos sultimis.
    Marinuokite 2-4 valandas.
    Po to kepkite grilyje ar orkaitėje (200 laipsnių, apie 1 valandą).

Autorius: Sabina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų