Sumaišykite dubenyje varškę, grietinę, cukrų ir vanilinį cukrų. Supjaustykite batoną riekėmis, kiekvieną riekę patepkite sviestu ir tuomet tepkite pasigamintą varškės masę. Dėkite sumuštinius ant kepimo skardos ir kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Ant iškeptų sumuštinių galite užbarstyti cinamono arba užtepti uogienės. Patiekite šiltus. Skanaus!
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus
0.5 vieneto batono
300 gramų varškės
2 valgomieji šaukštai sviesto
3 valgomieji šaukštai grietinės
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite dubenyje varškę, grietinę, cukrų ir vanilinį cukrų. Supjaustykite batoną riekėmis, kiekvieną riekę patepkite sviestu ir tuomet tepkite pasigamintą varškės masę. Dėkite sumuštinius ant kepimo skardos ir kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Ant iškeptų sumuštinių galite užbarstyti cinamono arba užtepti uogienės. Patiekite šiltus. Skanaus!