INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek imbierų (2 cm)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 kilogramas vištienos sparnelių (apie)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio kumino (maltas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio žolelių ir česnakų mišinio
- 0.5 arbatinio šaukštelio maltos saldžiosios paprikos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasiruošiame marinatą: medų sumaišome su sojos padažu, sezamo aliejumi, citrinos sultimis, česnaku, smulkiai sutarkuotu imbieru, SANTA MARIA paprika, žolelių ir česnakų mišiniu, kuminu ir druska.
Vištienos sparnelius įtriname marinatu.
Vištieną sandariai uždengiame ir dedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Kepame ant laužo arba grilyje.
Skanaus!
Autorius: Jolita
REKLAMA