Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
2 vienetai česnakų (skiltelės)
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas paprikų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
500 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.