• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 500 gramų baravykų
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje.
    Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai apskrunda.
    Į grybus sukrečiami susmulkinti bei pakepinti svogūnai, viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
    Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir tik tada apkepinti svieste.
    Vėliau grybai dedami į kepimo indą, dedama į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinama.
    Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
    Skanaus.

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 500 gramų baravykų
  • šiek tiek druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
  • 0.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje.
    Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai apskrunda.
    Į grybus sukrečiami susmulkinti bei pakepinti svogūnai, viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
    Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir tik tada apkepinti svieste.
    Vėliau grybai dedami į kepimo indą, dedama į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinama.
    Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
    Skanaus.

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų