Avokadą nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinos sultimis. Išplakite kiaušinį su prieskoniais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pamirkykite avokado skilteles kiaušinio plakinyje, tada krakmolo ir džiūvėsių masėje, vėl kiaušinyje ir dar kartą džiūvėsiuose. Kepkite, kol gražiai pagels. Kad riebalų perteklius nusivarvėtų, sudėkite avokado gabaliukus ant popierinių rankšluostėlių.
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
1 vienetas avokadų (dideli, prinokę)
2 valgomieji šaukštai krakmolo
1 vienetas kiaušinių
1 džiūvesėlių (ar duonos trupiniai)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Avokadą nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinos sultimis. Išplakite kiaušinį su prieskoniais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pamirkykite avokado skilteles kiaušinio plakinyje, tada krakmolo ir džiūvėsių masėje, vėl kiaušinyje ir dar kartą džiūvėsiuose. Kepkite, kol gražiai pagels. Kad riebalų perteklius nusivarvėtų, sudėkite avokado gabaliukus ant popierinių rankšluostėlių.