Keptuvėje iš pradžių su vandeniu ir prieskoninėmis žolelėmis patroškinti moliūgo gabalėlius kelias minutes, tada supilti aliejų pasūdyti ir dar šiek tiek pakepinti. Sudėti į lėkštę, pagardinti grūstais pipirais ir džiugo plokštelėmis.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
200 gramų moliūgų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek pieno (Džiugas, juostelėmis)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (provanso žolelių mišinys)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje iš pradžių su vandeniu ir prieskoninėmis žolelėmis patroškinti moliūgo gabalėlius kelias minutes, tada supilti aliejų pasūdyti ir dar šiek tiek pakepinti. Sudėti į lėkštę, pagardinti grūstais pipirais ir džiugo plokštelėmis.