• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių (garnyrui)
  • šiek tiek citrinų (žievelė, garnyrui)
  • 2 česnakų
  • 1 česnakų (garnyrui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 400 gramų morkų (garnyrui)
  • šiek tiek petražolių (garnyrui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulienos kumpio
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkintą česnaką sumaišyti su medumi, actu, prieskoniais bei druska ir gauta mase gerai ištrinti mėsą.
    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, pusę svogūnų porcijos sudėti į indą, uždėti mėsą ir užbarstyti likusiais svogūnais.
    Indą uždengti ir padėti į šaldytuvą 5 val.
    Mėsą be marinato bei svogūnų padėti ant kepimo skardos ir pakepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min.
    Tada aplaistyti mėsą išsiskyrusiu skysčiu, supilti marinatą be svogūnų ir dar pakepinti apie 15-20 min.
    Supjaustytas bulves sudėti į skardą prie mėsos, aplaistyti mėsos sultimis ir kepti dar 15 min.
    Tada sudėti morkas ir kepti 20-25 min.
    Mėsą periodiškai aplaistyti sultimis.
    Petražoles ir česnaką susmulkinti, sumaišyti su tarkuota citrinos žievele.
    Šiuo prieskonių mišiniu apibarstyti prieš patiekiant.
    Skanaus.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių (garnyrui)
  • šiek tiek citrinų (žievelė, garnyrui)
  • 2 česnakų
  • 1 česnakų (garnyrui)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 400 gramų morkų (garnyrui)
  • šiek tiek petražolių (garnyrui)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulienos kumpio
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Smulkintą česnaką sumaišyti su medumi, actu, prieskoniais bei druska ir gauta mase gerai ištrinti mėsą.
    Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, pusę svogūnų porcijos sudėti į indą, uždėti mėsą ir užbarstyti likusiais svogūnais.
    Indą uždengti ir padėti į šaldytuvą 5 val.
    Mėsą be marinato bei svogūnų padėti ant kepimo skardos ir pakepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min.
    Tada aplaistyti mėsą išsiskyrusiu skysčiu, supilti marinatą be svogūnų ir dar pakepinti apie 15-20 min.
    Supjaustytas bulves sudėti į skardą prie mėsos, aplaistyti mėsos sultimis ir kepti dar 15 min.
    Tada sudėti morkas ir kepti 20-25 min.
    Mėsą periodiškai aplaistyti sultimis.
    Petražoles ir česnaką susmulkinti, sumaišyti su tarkuota citrinos žievele.
    Šiuo prieskonių mišiniu apibarstyti prieš patiekiant.
    Skanaus.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų