Smulkintą česnaką sumaišyti su medumi, actu, prieskoniais bei druska ir gauta mase gerai ištrinti mėsą. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, pusę svogūnų porcijos sudėti į indą, uždėti mėsą ir užbarstyti likusiais svogūnais. Indą uždengti ir padėti į šaldytuvą 5 val. Mėsą be marinato bei svogūnų padėti ant kepimo skardos ir pakepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Tada aplaistyti mėsą išsiskyrusiu skysčiu, supilti marinatą be svogūnų ir dar pakepinti apie 15-20 min. Supjaustytas bulves sudėti į skardą prie mėsos, aplaistyti mėsos sultimis ir kepti dar 15 min. Tada sudėti morkas ir kepti 20-25 min. Mėsą periodiškai aplaistyti sultimis. Petražoles ir česnaką susmulkinti, sumaišyti su tarkuota citrinos žievele. Šiuo prieskonių mišiniu apibarstyti prieš patiekiant. Skanaus.
Smulkintą česnaką sumaišyti su medumi, actu, prieskoniais bei druska ir gauta mase gerai ištrinti mėsą. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, pusę svogūnų porcijos sudėti į indą, uždėti mėsą ir užbarstyti likusiais svogūnais. Indą uždengti ir padėti į šaldytuvą 5 val. Mėsą be marinato bei svogūnų padėti ant kepimo skardos ir pakepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 min. Tada aplaistyti mėsą išsiskyrusiu skysčiu, supilti marinatą be svogūnų ir dar pakepinti apie 15-20 min. Supjaustytas bulves sudėti į skardą prie mėsos, aplaistyti mėsos sultimis ir kepti dar 15 min. Tada sudėti morkas ir kepti 20-25 min. Mėsą periodiškai aplaistyti sultimis. Petražoles ir česnaką susmulkinti, sumaišyti su tarkuota citrinos žievele. Šiuo prieskonių mišiniu apibarstyti prieš patiekiant. Skanaus.