Išvalytą karpį ištriname prieskoniais ir paliekame per naktį pasimarinuoti. Obuolius supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinų sultimis, kad nepajuostų. Obuolius sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame. Aptepame žuvį majonezu (jei Kūčioms - aliejumi) ir šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepame apie 40 min. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
3 vienetai obuolių (rūgštoki, dideli)
1 kilogramas karpių (ne mažesnis, nei)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytą karpį ištriname prieskoniais ir paliekame per naktį pasimarinuoti. Obuolius supjaustome skiltelėmis ir apšlakstome citrinų sultimis, kad nepajuostų. Obuolius sudedame į žuvies vidų ir užsiuvame. Aptepame žuvį majonezu (jei Kūčioms - aliejumi) ir šauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepame apie 40 min. Skanaus.