Šiame recepte norėčiau priminti kaip kepdavo anties kaklą seniau. Paimame anties kaklo odelę, vieną galą užsiuvame. Paruošiame įdarą: anties taukai, smulkiai supjaustyti svogūnai, miltai, druska, malti pipirai. Šia masę gerai išmaišome, turi sulipti ir nebūti per kieta. Prikemšame į kaklą, užsiuvame ir kepame kartu su antimi. Odelę truputi pabadyti prieš kepant.
Anties taukus prieš maišant susmulkinti. Mama sakydavo, kad tai žydiškas senas receptas.
Kartais vietoj miltų dedu bulvių tarkį. Pabandykite.
Autorius: Auge
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek svogūnų
šiek tiek antienos (kaklas)
šiek tiek antienos (taukai)
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiame recepte norėčiau priminti kaip kepdavo anties kaklą seniau. Paimame anties kaklo odelę, vieną galą užsiuvame. Paruošiame įdarą: anties taukai, smulkiai supjaustyti svogūnai, miltai, druska, malti pipirai. Šia masę gerai išmaišome, turi sulipti ir nebūti per kieta. Prikemšame į kaklą, užsiuvame ir kepame kartu su antimi. Odelę truputi pabadyti prieš kepant.
Anties taukus prieš maišant susmulkinti. Mama sakydavo, kad tai žydiškas senas receptas.
Kartais vietoj miltų dedu bulvių tarkį. Pabandykite.