• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek antienos (kaklas)
  • šiek tiek antienos (taukai)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiame recepte norėčiau priminti kaip kepdavo anties kaklą seniau. Paimame anties kaklo odelę, vieną galą užsiuvame. Paruošiame įdarą: anties taukai, smulkiai supjaustyti svogūnai, miltai, druska, malti pipirai. Šia masę gerai išmaišome, turi sulipti ir nebūti per kieta. Prikemšame į kaklą, užsiuvame ir kepame kartu su antimi. Odelę truputi pabadyti prieš kepant.

    Anties taukus prieš maišant susmulkinti. Mama sakydavo, kad tai žydiškas senas receptas.

    Kartais vietoj miltų dedu bulvių tarkį.
    Pabandykite.

Autorius: Auge

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek antienos (kaklas)
  • šiek tiek antienos (taukai)
  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiame recepte norėčiau priminti kaip kepdavo anties kaklą seniau. Paimame anties kaklo odelę, vieną galą užsiuvame. Paruošiame įdarą: anties taukai, smulkiai supjaustyti svogūnai, miltai, druska, malti pipirai. Šia masę gerai išmaišome, turi sulipti ir nebūti per kieta. Prikemšame į kaklą, užsiuvame ir kepame kartu su antimi. Odelę truputi pabadyti prieš kepant.

    Anties taukus prieš maišant susmulkinti. Mama sakydavo, kad tai žydiškas senas receptas.

    Kartais vietoj miltų dedu bulvių tarkį.
    Pabandykite.

Autorius: Auge

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų