Žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, apvolioti miltuose ir iškepti. Svogūnus ir morkas susmulkinti ir apkepinti riebaluose. Iškeptus žuvies gabalus sudėti į puodą, ant viršaus sukrėsti svogūnus ir morkas, įpilti truputį karšto virinto vandens, šaukštą išlydyto sviesto ar aliejaus, įdėti grietinės, gerą žiupsnį susmulkintų krapų ir viską 5 minutes patroškinti. Žuvį paduoti su virtomis ar riebaluose keptomis bulvėmis. Skanaus.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 kilogramas žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį supjaustyti gabalais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, apvolioti miltuose ir iškepti. Svogūnus ir morkas susmulkinti ir apkepinti riebaluose. Iškeptus žuvies gabalus sudėti į puodą, ant viršaus sukrėsti svogūnus ir morkas, įpilti truputį karšto virinto vandens, šaukštą išlydyto sviesto ar aliejaus, įdėti grietinės, gerą žiupsnį susmulkintų krapų ir viską 5 minutes patroškinti. Žuvį paduoti su virtomis ar riebaluose keptomis bulvėmis. Skanaus.