INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 250 mililitrų acto (balzaminis)
- 200 gramų sojos padažo
- 2 kilogramai kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinato gaminimas:
išmaišome actą su medumi, sojos padažu ir garstyčiomis.
Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio (apie 2,5 cm) gabalais ir įtriname marinatu.
Marinuojame mėsą apie 4 valandas.
Prieš kepant įtriname druska.
Kepkite grilyje.
Autorius: Ilma
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- 250 mililitrų acto (balzaminis)
- 200 gramų sojos padažo
- 2 kilogramai kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinato gaminimas:
išmaišome actą su medumi, sojos padažu ir garstyčiomis.
Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo dydžio ir storio (apie 2,5 cm) gabalais ir įtriname marinatu.
Marinuojame mėsą apie 4 valandas.
Prieš kepant įtriname druska.
Kepkite grilyje.
Autorius: Ilma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI